maanantai 4. kesäkuuta 2012

Lauantai 26.5.2012

Aamu oli yhtä juhlaa, kun päätä särki perjantain punaviinin jäljiltä, juhlia varten oli grilli putsaamatta, tavarat ulos siirrämättä jne. P meni käymään asioilla ja mikä oli minun mielestä tärkeää tekemistä kaks tuntia ennen kuin menin hakemaan osaa vieraista kaupungista? Pallon pompottelu, siis lentopallon pomputtelu isän ja äidin kanssa :)
Kun P tuli kotiin, se ei ollu uskoa silmiään. Näinpä hän ystävällisesti käskytti meidät hommiin, jotta saatais edes jotakin aikaiseksi.

Puol kahden maissa ajelin kaupunkiin hakemaan 3 vierasta, kaupan kautta vielä viimeiset ostokset (lonkeropäkki) ja kotiin. Erään vieraan ensimmäiset sanat kun tulimme pihaan: kuin Tahkolle ois tullu! Johtunee varmaan siitä, että meillä on aika iso nurmikenttä, oma lentopallokenttä ja vanhempien asuntoautokin oli pihassa.

Siinä sitten eka sidu käteen ja laittautumaan. Tukka kuntoon, mekko päälle ja kello olikin 16.30, jolloin myös loput vieraista saapuivat. Meitä oli yhteensä 15.

Grillikatoksemme ja sen terassi sisälsivät paljon naurua, tutustumista, 8 kuoharipulloa, olutta, siideriä, lonkeroa, boolia ja pepsitölkkejä tottakai. Grillissä paistuivat kana, possu, makkara. Kesäkurpitsaa pannulla, uudet perunat kiehautuin, salaatin leikkasin huomaamatta, porukka oli niin hyvällä tuulella!
Illan edetessä musiikki koveni, hittibiisejä toistensa perään, pöydällä tanssimista, yön pikkutunneilla mölkyn pelaamista, lisää naurua ja iloa ja niin, miten saatoin unohtaa! Me pelattiin 5 vastaan 5 joukkueilla beach volleyta vielä kahdeltatoista yöllä!! Huippua oli!


Kaikki tuntuivat olevan tyytyväisiä, mun tekemä kakku maistui erinomaisesti kaikille, ruoka ja juoma eivät loppuneet kesken, kenellekään ei sattunut mitään, mitään ei hajonnut: kaikki meni niin täydellisesti, että on vaikeaa uskoa todeksi koko juhlaa! Kiitos teille kaikille, minun rakkaat "vieraat"! Ja mikä parasta, myös mun omat vanhemmat ja veli olivat juhlassa mukana. Isä saikin lempinimekseen Daddy, oli kyllä isukilla muuvit hallussa!! Neljän aikaan sammui valo grillikatoksessa ja kaikille löytyi oma nukkumapaikka talostamme. Iloisena oli kivaa mennä nukkumaan :) ja sää oli loistava!

En osaa hehkuttaa päivää enempää, tuntuu, että kaikki sanottava on nyt kirjoitettu: elämäni parhaat juhlat olivat nämä.
Kaikki tehtiin itse ja kiitos näkyi ihmisten keskuudessa hyvin, ruokaa kehuttiin yhtä paljon kuin koko juhlaakin :) so happy!
Tästä on vaikeaa pistää paremmaksi!

Ja saanko esitellä: 25-vuotias venäjän kielen kääntäjä, olkaa hyvä :)



-Karina





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti