torstai 14. kesäkuuta 2012

Treffeillä: mingolfia ja Amarilloa

Laitettuamme "perhekalenterin" seinälle, huomasimme, että meillä on P:n kanssa yhteisiä vapaita päiviä tässä kuussa tasan yksi. Ja se oli tänään.
Tämän vuoksi päätimme mennä eilen treffeille. Ensin oli ideana lähteä yöhön, Cheekin keikalle. Sitten mietimme Amarillo+Bepop (cheek) yhdistelmää. Sitten kävi mielessä leffa+amarillo. Noh, lopulta päädyimme minigolf+amarillo yhdistelmään.

Onneksi saimme minigolfiin mukaamme ystäväpariskunnan. Paikkana Joensuun Kuntokeidas, jossa minigolf rata on ulkona. Maksaa 6 e/hlo. Ajattelin siinä vaiheessa, et tulee halvemmaksi maksaa rakkaan peli :D syöminen on huomattavasti kalliimpaa! :Vitsi vitsi, rakas lupas viedä minut syömään jo ajat sitten :) Oon käyttäytyny niin hyvin. (not).


Mun osalta minigolf sujui ensimmäiset 9 reikää hyvin ja viimeiset 9 reikää hyvin huonosti. Mielenkiinto hävisi heti kun tajusin, etten ole enää voitossa mukana ja keskittyminen ei oikein riittänyt. Kolmanneksi tulin, valitettavasti.
Mutta peli oli kivaa ja mukavaa viettää aikaa ystävien kanssa :)

Minigolfista jatkoimme rakkaani kanssa kahdestaan Amarilloon. Ollaan oikein Amarillon vakioasiakkaita, ainakin siltä tuntuu. Päätin, etten tilaa mitään sellaista, mitä yleensä ja päädyin Combo Fajitaksiin. Alkuruoaksi otin tosin samaa tylsää, ennestään tuttua Coleslaw-salaattia. P tilasi Entrecote pihvin ja alkupalaksi mozzarellatikkuja. Oisin voinu syödä ne kaikki tikut! AHHH. miks otinkaan tylsän coleslawin, joka on muuten mun tekemänä paljon parempaa!!





Näin sottaisesti neiti söi ravintolassa, ei ihme, että isä sanoo mulle aina "iihhahhaa iihhahhaa", kun olen kotona käymässä ja aloitan ruokailun, mm.. ihhahhaa iihhhaahhaa..


Nyt unille, tänään oli pitkä asioitten hoitopäivä, joista huomenna lisää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti