keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Kanaruokaa.

Laitoin tässä ykspäivä ruokaa kanasta.
Kun minulla on yleensä kanaa käsittelyssäni, kallistun helposti tekemään samoja vanhoja juttuja, mitä olen tehnyt vuoskaudet. Kanapastaa, kanaa kookosmaidossa, kanakastiketta, kanakeittoa, kanaa uunissa, kanaa kermakastikkeessa, kanasalaattia, kanaa grillissä jne.

Tällä kertaa halusin tehdä jotain toisenlaista. Ensinnäkin, päätin tehdä alkuruoan, myöskin sellaisen, mitä en ole koskaan aikasemmin tehnyt. Reseptin löysin netistä ja luin tarvittavat ainekset iPadista töissä ollessani. Piece of cake, en tarvii kaupasta muuta kun couscousia ja parsaa, loput löytyy kotoa.
Aloitettuani alkuroan tekemistä, huomasin, että reseptihän jatkuu vielä, kun rullaa sivua alaspäin: ranskankermaa, sahramia, herneitä. ..Juu, saivat jäädä pois. (Ranskankerman toi kylläkin mieheni, kun tuli töistä)
Alkuruokana: Couscous vihannesten kera


Pääruoaksi tein siis kanaa riisipedillä uunissa. Vuokaan menivät riisin ja kanan lisäksi mangosuikaleet sekä kookosmaito. Suolapähkinät liittyivät koristeeksi



Maku oli ihan ok. Alkuruoka oli ehkä onnistunut paremmin kun pääruoka, koska jos teen kanaa riisipedillä uudestaan, teen ohjeeseen ehdottomasti muutoksia, ja uskon, että sitten makuelämys on huomattavasti parempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti