perjantai 8. kesäkuuta 2012

Unkarin syreenit järjestykseen.

Parisuhteeni on hyvin tasavertainen eikä "tämä on sinun hommasi" lauseita meillä juurikaan kuule. Siitä huolimatta, on automaattisesti jakautunut niin, että arkisin minä siivoan keittiön ja pesen pyykit, siivouspäivänä siivotaan yhdessä ja ruokaakin laitetaan aikalailla vuoron perään, riippuu täysin siitä, kumpi on käynyt kaupassa.

Ulkohommat taas ovat kasautuneet mieheni niskaan. Hän ajaa nurmikon, hoitaa grillikatoksen edustalla olevat ruusupuskat, hoitaa beach volleyn kenttää ja rakentaa takapihalle terassiakin siinä samalla.

Epäreilua, eikö olekin?

Näinpä ajattelin yllättää hänet ja päätin huoltaa Unkarin syreeni pensasaitamme. Ensin lainasin viikatteen naapurilta, vetelin sillä suurimmat heinät tienpuoleiselta reunalta. Sitten yritin pikkutrimmerillä ajaa pensaiden ymräriltä ruohot, ja ennen sitä ongin voikukkalaitteella voikukat maasta. Ja seuraavaksi oli pakko nyppiä, kitkeä kaikki ylimääräiset käsin. Aikaa tähän projektiin meni 6 tuntia.
Tältä kaikki alussa näytti



Lopputulos.


Kun aloitin projetkin, en todellakaan kuvitellut kuluttavani siihen kuusi tuntia. Oman aikansa se kuitenkin vei ja positiivistahan on myös se, että vietin koko päivän pihalla sen sijasta, että olisin istunut koko vapaan päiväni kotona :)

P. lähtee tänään poikien viikonloppureissulle mökille ja minä jään yksin. En kuitenkaan ihan yksin, sillä Osku tulee mulle tänään hoitoon :)
Viimeks kun Osku oli täällä, se karkas ja sitä etittiin ympäriinsä, onneksi löysin sen! Tällä kertaa pikkuisella ei oo mitääm asiaa ulos ilman fleksiä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti