torstai 31. toukokuuta 2012

Perjantai 25.5.2012

Viime perjantai, 25.5 oli mahtava päivä. Heräsin siihen, kun sain mieheltäni 25 punaisen ruusun kimpun. Tämähän siis tarkoittaa vain sitä, että minä täytin 25 vuotta!

Mulle se on kauhee shokki, 25! Kylmät väreet ihan tulee!
Aamu alkoi siis ihanasti, kukkia sänkyyn, alakerrassa aamupala pöydässä, lohileipiä, mokkapaloja, kahvia ja parasta seuraa :)

Nautittuani herkullisesta aamupalasta, istuin autoon ja ajoin rakkaan ystäväni M luokse. Lisää kahvia ja siitä Shining Beautyyn: sain lahjaksi ripsienpidennykset!

Ripset mulle laittoi Netta ja oon kyllä ollu todella tyytyväinen niihin! Netta oli hyvin huolellinen ja tarkka, oikein nätit ripsuttimet sain! Tämän jälkeen oli parkkiaikaa vielä vartin verran ja mistä on maksettu, myös käytetään ;) (ei tosisssaan) joten M. kanssa haettiin jätskit ja nautittiin ne aurinkoisessa kelissä puistonpenkillä.
Todellisuudessahan minulla oli kova kiire kotiin jo siinä vaiheessa, koska suuret synttäri/valmistujaisjuhlat olivat vasta seuraavana päivänä edessä ja tekemistä oli vaikka kuinka paljon! Kaiken lisäksi omat vanhempani olivat tulossa samana ilta ensimmäistä kertaa meille! Ollaan siis seurusteltu P. kanssa 2 vuotta ja 7 kk ja vasta nyt saivat aikaseks vierailun meidän kotiimme.. parempi myöhään kuin ei koskaan :D

Ripset päässä ajelin kotia päin, ostin Tokmannilta 12 packin Pepsiä, ison kakkuvuoan ja kiiruhdin kotiin. Leikkasin salaatin, leivoin kakkupohjan. Ja sittenpä vanhemmat ja pikkuveli tulivatkin jo pihaan! Mikä riemu:)
Lahjaksi sain kauniisti paketoidun paketin, jonka sisältä löytyi iso, kaunis korurasia. Juuri sellaisen kyllä tarvitsenkin, mun korut kun on vähän väliä ties missä eivätkä koskaan ainakaan samassa paikassa! Nyt tämäkin tilanne korjataan, kunhan löydän aikaa järjestellä korut siihen. Sain myös mystisen kirjekuoren, jonka sisältö teki minusta valtavan onnelliseksi, kiitos isä ja äiti <3

Päivää juhlistettiin seuraavaksi skumpalla ja leipomallani mustikkarahkapiirakalla, illasta oli edessä grillaamista ja rentoa oleskelua sekä mun lempparipunkkua:D
Ennen sitä oli kuitenkin leivottava launataille synttärikakku, tehtävä iso satsi Coleslaw salaattia ja mietittävä muutenkin juhlien kulkua.. mutta kun tämä kaikki oli valmiina, oli nälkäkin aika iso..

Ilta sujui mölkkyä pelatessa ja seurusteltaessa perheen kanssa, oli kyllä mahtavaa :)

Seuraavaksi saatte kuulla, miten lauantai sujui, vai sujuiko ollenkaan? ;)

<3:lla Karina









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti