maanantai 7. toukokuuta 2012

Eiliset kokkailut

Eilinen päivä meni hirveen nopeesti.
Voi johtui osittain siitä, että heräsin vasta 10.30 ja erittäin nälkäisenä.
Suuresta nälästä huolimatta, jaksoin haaveilla rahkaletuista ja myös toteuttaa haaveni. Jääkaapistaa löytyi rahkapurkki, 3 kananmunaa, kaapista vain 0,5 dl vehnäjauhoja, joten toisen puolen desistä jouduin laittaa ruisjauhoja, puoli desi sokeria ja 1 tl vanilijasokeria. Annoin taikinan seisoa noin 20 min ja ei kun voissa pannulle :)

Kannatti odottaa ja nälissään olla se puoli tuntia aamusta, kahvia juoden, oli muuten hyviä!
Sittenpä oltiinkin pihahommissa parisen tuntia, ja rakas laittoi välipalaa
Kyllä se vaan niin on, että toisen laittamat leivät maistuu aina paljon paljon paremmalta, varsinkin, kun on tullut monta tuntia raikkaassa ilmassa töitä tehden.
Kun kello löi neljä ja rakas siirtyi sisälle Suomi-Slovakia peliä katsomaan, lähin käymään kaupassa ja laitoin ruokaa. Pyörin kaupan hyllyen välissä valehtelematta 50 min. ja meidän S-Markethan on oikeesti aika pieni, loppujen lupuksi.
Ruoaksi laitoin lohkoperunoita, bataattia, kesäkurpitsaa, paprikaa uunissa, salaattia ja pihalla pallogrillissä grillattua possua. nams



Lopputulos oikein maukas. Siitä seurasi taas pihalle meno ja ulkotöihin. Laitettiin pihanurmelle kalkkia, jotta se kasvaisi paremmin, siinä meni yli puolitoista tuntia. Illan sana oli väsymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti