keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Ruokajuttuja

Pitkän tauon jälkeen on taas aika palata kirjoittamisen pariin...taas kerran, kun en tätä yhtäjaksoisesti osaa tehdä. Näin aluksi en kuitenkaan pysty tekemään muuta kun kirjoitteleman hieman ruokajutusuista, joita on tullu tehtyä.

Mieheni jäi viime viikolla lomalle ja päätin yllättää hänet kolmen ruokalajin illallisella. Italialaisella sellaisella. Alukupalaksi tein helpon salaatin, jota on tässä ennenkin nähty: luumutomaatteja, mozzarellaa, basilikanlehtiä, ilmakuivattua kinkkua, kylmäsavustettua kinkkua sekä muutama rucolan ja pinaatin lehti.
Pääruoaksi tein täytettyjä cannelloneja. Eli naudan jauhlihaa + muutama valkosipulin kynsi + sipuli+raastettu porkkana +piaattia. Seos putkiloihin, putkilot uuniin. Päälle tomaattikastiketta: chili-tomaattimurskaa, mausteita, salsakastiketta. Ja lopulta vielä juustoraastetta. En tiedä, miksi en ottanut välivaiheista kuvia, enkä edes loppuvaihetta lautasella osannut kuvata oikein, kun kuvasta tuli lievästi sanottuna tärähtänyt.

Pahoittelen siis sitä. Ruoka oli kyllä todella hyvää! :)
Ja sitten jälkkärin pariin. Eli ensimmäistä kertaa elämässäni tein panna cottaa. Tuli oikein hyvää vaikken varmaan sitä sulatettua sokeria osannu laittaa oikein, mutta mitäs pienestä :D Ja tämän lisäksi isoja mansikoita ja sulatettua valkosuklaata, nams.


Tälläistä tällä kertaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti