maanantai 14. toukokuuta 2012

Äitienpäivä äidin luona.

Vietimme avomieheni kanssa aivan ihanan äitienpäiväviikonlopun vanhempieni luona. Viikonloppua sisälsi paljon naurua, hyvää ruokaa, monopolya, ikkunoiden pesua, lisää hyvää ruokaa, viiniä, sauna ja niin edelleen ja niin edelleen. Aivan ihanaa oli!
Tarkemmin kerrottuna, olin lauantaina töissä noin puoli viiteen, mutta sunnuntai oli täysin perheen kanssa. Mulla oli God Morgon promo ja se meni oikein kivasti.
Illasta tein äidilleni kakun :)
Mansikka-vadelma-rahkakermakakku.

Syötyämme sunnuntai aamusta kakkua ja banaanimuffinseja ja juotuamme äidin lempparikuoharia, laitoin äidin tukan ja meikkailtiin yhdessä. Vaatteet vaihtoi omistajaa ja nauru kuului ulos asti.
Meillä oli pöytävaraus ravintola Vinttiin, jossa oli äitienpäivän menu.
Otin alkupalaksi lohitartartin

En ole koskaan aikasemmin syönyt tälläistä ja täytyy sanoa, että suosittelen! Oli suussa sulavaa, erittäin hyvää! Pääruoaksi valikoitui myöskin kalaa, siikaa
                                           Tämäkin osoittautui hyväksi valinnaksi.

Täytyy todeta, että Vintti oli ruoan puolesta oikein positiivinen yllätys, tulemme käymään siellä varmasti toisenkin kerran. Henkilökunta oli ok-tasoa.. Tarjoilija tarjoili väärältä puolelta, pöydällä oli edellisiltä ruokailijoilta lasinsiruja ja tunnelma hieman liian ruokalamainen, ei kovinkaan viihtyisä, mutta kokille kiitokset, sillä hyvä ruoka ja mahtava nauravainen seura  veivät huomion näistä. Plussaa myös mukavasta ja sympaattisesta paikan yrittäjästä, joka kyseli kuulumisiamme ja kertoi avomiehelleni erilaisista oluista, jotka käyvät kalan kanssa:)
Iltamme jatkui Suomi-USA peliä katsoen (okei, katottiin kaks erää, kolmanteen ei hermot ja sympatiat riittäneet enää)...

Ihanaa maanantai-iltaa, Karina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti