perjantai 23. maaliskuuta 2012

Hills have eys 2 ja i have fear kolmonen.

No olipahan leffa toi kolmosen Hills have eyes 2.
Jos olisin kotonani ja avomieheni seurassa ilman muita pelkotiloja, niin ei toi ois ees pelottanu.
Mutta, olen yksin kakskerroiksessa 240 neliöissä omakotitalossa, jossa on iso pimeä ullakko, pihalla rantasauna, maakellari eikä tietenkään naapureita ihan vieressä. Toisekseen, vanhempani ja pikkuveljeni ovat 11 tuntia kestävällä lennolla matkalla Suomeen just nyt ja ne tilanteet stressaa mua aina.
Joten ei tarvinnu kovin kummoinen leffan olla, jotta mulla ois pupu pöksyssä ja mieli ties missä. Mitä jos täälläkin asuu noita mutantteja jotka repii mut kappaleiks yön aikana? shit no.

joo.. stressimittari on tällä hetkellä aika korkea, yleensä kun ne on tulossa/menossa lennolla niin hörppään mukavasti viiniä ja menen nukkumaan. Nyt viini ei maistu. Eikä ilmakuivattu kinkkukaan. Eikä edes jäätelö! Vaikka ostin sekä Mars että Daim jäätelöt.

Rakkaat vanhempani ja pikkuveljeni tulevat tosiaan huomenna piiiitkältä matkaltaan ja tulin jo päivä ennen heitä "kotiin". Siis heidän kotiin, vaikka onhan se aina myös minunkin koti. He ovat kotona puol 12 maissa, joten ajattelin yllättää heidät ja tein pikkupurtavaa päiväkaffeille:


 EN kyennyt vastustamaan kiusatusta ja laitoin tottakai PARSAKAALIA joukkoon :D
Kyseessä siis kinkku-juustopiiras parskaalilla!
Pikkuveli lupas maistaa mun parsakaalia uunissa! Uskomatonta, 13 vee poika! So proud <3
Tarkoitus olisi vielä tehdä persikkarahka-kääretorttua, mutta väsymykseni ja stressitilani vuoksi, päätin jättää sen aamun, vaikkakin se olisi varmasti ollut paremman makuinen, jos oisin tehnyt sen jo tänä iltana. No mut en minäkään olen mikään wonderwoman. Oon muutenkin ollu ahkera tänään. Siivosin jopa auton. Imuroin, pesin pölyt ja liat, pitäähän se palauttaa vanhemmille hyvässä kunnossa, jotta saa sen toistekin 5 kuukaudeksi lainaa :D

Nyt taitaa hyppiä stressihöpötykset niin laidasta laitaan, että olisi kaikkien kannalta parempi, jos menisin nukkumaa. Pakko laittaa yöks hälytysjärjestelmä päälle, en haluu herätä aamulla joku hill have eys otuksen vieressä. täälläpäinkin kun näitä vuoria on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti