keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Rakkaita ystäviä ja hyvää ruokaa.

Olipas hyvin erilainen tiistai eilen!
Rakas ystäväni K.pyysi minut lauantaina ulos syömään. Valitettavasti aikataulumme menivät taas kerran ristiin, niin kuin aina enkä tietenkään päässyt, koska oli yön töissä. Molempien yllätykseksi, saatiin kuitenkin sovittua kummallekin sopiva päivä ja aika: tiistaina klo 19.15 Amarillo.
No lopulta päivä meni aamupäivällä siivotessa, lenkillä käydessä ja sit hain K:n töistä ja istuimme hetken hänen luonaan viiniä hörpätessä. Auto jäi vieraspaikalle ja matka jatkui 12 cm koroissa kävellen. Miten ihanaa olikaan vaihtaa kuulumisia rakkaan ystävän kanssa! Ollaan tunnettu nyt 6 vuotta ja mikään välimatka ei tule ikinä olemaan ystävyytemme tiellä.
Amarillossa tilasin alkuruoaksi Coleslaw salaatin ja pääruoaksi Amarillon chiliviikon kunniaksi Chili Steakin mediumina. Ja punkkua tottakai.
Jälkkäriä emme enää ottaneet, aika täysi olo oli nimittäin tämän jälkeen :)
Kello oli jo yli kymmenen kun K:n avomies haki meidät Amarillosta ja heitti mut toisen hyvän ystäväni luokse yöksi. M on myöskin minulle erittän rakas ystävä. Minä taisin viinihiprakassa vinkua baariin, koska halusin tanssia, mutta onneks M piti tiukan linjan ja mihinkään ei lähdetty. Kiltisti nukkumaan vaan! :)

Että sellainen tiistai.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti