sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Nightwishia ja pilkkimistä

En ole koskaan ollut erityisemmin Nightwish fani, mutta kun muistaakseni marraskuussa P. ehdotti Joensuun Areenalle keikalle menemistä, lupauduin lähtemään. Koska emme asu kaupungissa, päätimme ottaa hotellipaketin.

Keikka oli siis perjantaina ja tää onkin ollut aivan mahtava viikonloppu. Aamupäivän kulutin kodin siivoukseen ja laittautumiseen, kun P. tuli töistä, ajoimme kaupunkiin ja hotellille. Ystäväparsikuntamme liittyi seuraamme ja seiskan maissa menimme Amarilloon syömään. Tilasin naisellisen miehekkään Rockefeller ribs annoksen, joka on:Tuhti puolen kilon annos BBQ-kastikkeella maustettuja porsaan ribsejä lankulla, Fajita Magic -maustettuja ranskalaisia, dippeinä blue cheese -kastiketta ja jalapeño-valkosipulimajoneesia. Ja oli  muuten hyvää! Huh. En valitettavasti älynny ottaa kuvaa annoksesta, kaveri itse asiassa otti puhelimen kamerella, mutten ole saanut sitä vielä käsiini.  Amarillon jälkeen matka jatkui hotellihuoneeseen skumpalle ja siitä taksilla Areenalle ja Nightwishin keikalle

Keikkka oli sinänsä  ihan jees, mutta henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että Nightwish ei oo Nightwish ilman Tarjaa. Ja käsittääkseni Anette käyttää aika paljon taustanauhoja, ett, no ei siitä enempää :) Ilta jatkui Bepopin puolelle. Kuvia- ei edelleenkään, en ole vielä sisäitänyt että niitä tulisi ottaa joka paikasta ;)

Tänään on ollu mahtava päivä. Käytiin nimittän PILKILLÄ!!! Ilma oli raikas, aurinko paistoi, korvapuusteja, mustaherukkamehua ja kahvia :) + iiihan vähän konjakkia lämmikeeks.

Sellaista täällä maalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti