maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kuhaa smetanalla, mmmm.

Sain eilen sähköpostia avomieheltäni, jossa oli pyyntö ja tarkka ohje sen toteuttamiseen.
Eli tässä on nyt neuvottu kädestä pitäen, miten kala tulisi hänelle valmistaa. Ihan kun en ois osannu! Hyvällähän hän sitä tarkoitti, mutta ensilukaisun jälkeen suutahdin, pahasti särähti korvaan "onks liian haastava?" SIIS TÄH. Minä, joka pidin tuota lähinnä ruoan lämmittämisenä, pitäisin tätä haastavana? No ei todellakaan ollu, vaan oli suhteellisen nopeaa ja erittäin hyvää! Ton ohjeen perusteella, suosittelen kuhaa smetanalla muillekin, namsnams!
Ja miten maukkaita parsakaalit ovatkaan! Sopivasti suolaa, öljyä, vuokaan ja uuniin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti