torstai 15. maaliskuuta 2012

Ma-to, no life.

Maanantai.
Tyhjääkin tyhjempi kotipäivä tekemättä mitään. Tylsää. Todella tylsää.

Tiistai.
"Huomenna nukun todella pitkään" sanoin eilen. Uni loppui klo 9.00 ja vaikka kuinka yritin jatkaa unia, nothing, noustava oli. Tämäkö oli se pitkään?
"Kirjoitan koko päivän esseetä" sanoin aamusta avomiehelleni. Vale, istuin klo 11 autoon ja lähin kaupunkiin ystäväni luokse kahville. Palasin kotiin viiden maissa. Essee? No, se ei ainakaan edistynyt millään tavalla. Mutta ostin sarjan 24 kolmannen tuotantokauden.

Keskiviikko.
"Herätä minut puoli seitsemältä", sanoin puolin kuudelta. Lopputulos: "Mitä sä teet? Anna mun nukkua, mulla on herätyskello puol kaheksalta".
8.15 istuin autoon ja ajoin töihin. Päivä oli 17 aikaan pulkassa ja suuntasin ystäväni luokse hakemaan hänen koiraa meille hoitoon. Ribsit uuniin, ja kävelylle Oskun kanssa.

Torstai.
Nyt on pakko sanoa, että tänään olen kirjoittanut vihdoin ja viimein sitä esseetä. Tai no, sain luettua sen kirjan loppuun, josta se on kirjoitettava JA tehnyt paljon muistiinpanoja, edessä ois "enää" ajatuksen kokoaminen ja esseen naputtaminen koneelle. Niiin.
Oskun kanssa ollaan käyty mooonet kerrat pihalla. Oon juonu paljon kahvia. Ja nyt varmaan ois korkea aikaa naputtaa essee.

Ciao.

ps. tässä osku
pikkuinen bambi saa oman postauksen, kunhan esseeltäni ehdin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti