torstai 23. helmikuuta 2012

Uusi tukka idhairilta!

Viimeaikainen innostus urheiluun on jostain syystä hiipunut ihan täysin. Pakottamalla pakotin itseni eilen salille ja tulihan siinä pyörää poljettua ja joitakin lihaskuntojuttuja tehtyä, mutta täysin olen kyllä itseeni pettynyt tässä asiassa!

Sanon itselleni joka päivä: "Tänään ei herkkuja vaan enemmän liikuntaa". Ja mitä tein eilen? Laiskasti kävin salilla, jonka jälkeen suuntasin kauppaan ja ostin Daim 370g pakkauksen. Ja söin siitä 300g, kerralla ja yksin.

Alkaa jo ahistaa tämä saamattomuus liikunnan puolella! Mikä motivoisi? Vinkkejä?

Olin viime viikolla hiusmallina ja annoin periaatteessa aika vapaat kädet, sillä ehdolla ettei leikata lyhyemmäks, koska kadun koko hiustenleikkuuprosessia, jonka toteutin lokakuussa, ja nyt kasvatan tukkaa takaisin. No, minulta sitten kysyttiin, että käviskö, jos laitetaan kuparimpaan suuntaan väriä ja vähän vaalempaa raitaa sinne tänne. Käy käy. Jeps, nyt mulla onkin sitten PUNAINEN tukka, mikä on ihan HUIPPU :))) Hahah. Tieäättehän sen Greyn anatomian ja Rakkauden anatomian Addisonin? Oon aina salassa unelmoinu samanlaisesta tukasta ku sillä on! Ja nyt se näytti hyyyyvin lähellä sitä, ainakin ne ekat päivät. Väriä on lähteny aika paljon nyt 4 pesukerrankin jälkeen ja hieman harmittaa, ettei se ole niin säihkyvä enää
Jo tässä kuvassa näkyy, miten punaisuus on haihtunut ja nyt se alkaa näyttämään tylsän ruskealta:/ Koska en edelleenkään osaa laittaa lyhyttä tukkaa millään tavalla, en ole saanut hyvä kuvia aikaseksi, jossa uus tukka näkyisi. Lauantaina on edessä kaverin synttärit, joten sinne on pakko laittaitua, vaikkei osaiskaan, joten kuvia sitten sieltä viimeistään :)

Tässäpä jatkankin sitten tenttiin lukemista, huomenna se koittaa! Apuwa.

Lopuksia haluan kuitenkin vielä kiittää idhairia tukasta ja hyvästä kotiinlähtöpaketista, joka sisälsi seuraavat tuoteet:

Pahoittelen kuvan laatua, ipadin kamera ei näköjään ole kovinkaan laadukas. Lisätietoja sexyhair tuotteista voi tutkia www.idhair.fi sivulta!     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti