sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Buzzador: Dove nourishing oil care tehohoitoaine

Liityin muistaakseni viime pääsiäisen aikoihin Buzzador sivustolle buzzadoriksi. Se siis tarkoittaa sitä, että kampajan osutessaan kohdalleni, saan tuotenäytteitä kokeiltavakseni ja ystävilleni jaettavakseni. Ensimmäistä kertaa pääsin kampanjaan mukaan ja kävinkin hakemassa Buzzador pakettini postista :)
Kyseessä on siis Dove nourishing oil care tehohoitoaine, joka siloittaa hiusten karheuden ja sopii loistavasti tähän kylmään talveen.
Kokeilin hoitoainetta toissapäivänä ja taas kerran, sain yllättyä, miten edullinen tuote voi olla hyvä! Tehohoitoaine on päivittäiseen käyttöön sopiva, hyvän tuoksuinen ja tekee hiuksista silkkisen pehmeät. Suosittelen ehdottomasti niille, joiden ongelmana on hiuksien pörröisyys ja sähköisyys.
Lisäinfoa Buzzadorista saat sivulta www.buzzador.com ja jos liityt Buzzadoriksi, muisthan laittaa suosittelijan/värvääjän kenttään seuraavan nimen: chard87

4 kommenttia:

  1. Mulla on myös tällähetkellä kokeilussa kyseinen kampanjatuote ja olen myös ollut erittäin tyytyväinen kyseiseen tuotteeseen. Yleensä en ole tykänny käyttää hoitoaineita,koska hiuksista on tullu tosi lattanat ja lehmän nuolleen näköiset mutta tätä tuotetta ei ole voinu olla käyttämättä koska eron huomaa heti. Hiukset on tosi kiiltävät,sileät ja hyväkuntoisen näköiset.Värjään hiuksiani melko usein,niin tää on ihan huipputuote. Ja hyvä tuoksu on tietty plussaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä! En käytä lähes koskaan hoitoainetta, ja nyt tottakai tämä kovassa testailussa..hiukset on sileät ja pehmeet, tuoksuvat hyvältä, mutta..ne ei oo ikinä enne ollu näin sähköiset kuin ne on nyt! Ihan oon ihmeissäni, miksi näin? Tämänhän pitäisi toimia juuri päinvastoin! Testailen edelleen :D

      Poista
  2. Itselläni on myöskin kokeilussa tällä hetkellä kyseinen kampanjatuote. Olen ollut erittäin tyytyväinen tähän hoitoaineeseen, muilla hoitoaineilla hiukset rasvaiset jo melkein seuraavana päivänä mutta tämän kanssa ei eikä hiukset niin sähköisetkään olleet. Hiuksista todellakin tulevat sileät ja hyvänkuntoisen näköiset. Minulla myös hyvä tuoksu plussaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että sun hiustyypille käy! Mulla tosiaan on nyt niiiin sähköistä, et huhuhuh!! :D Täytyy testailla vielä ja seurata tilannetta :)

      Poista