lauantai 4. helmikuuta 2012

Meikkejä Frankfurtin kentältä

Matkustaessani Bangkokiin, minulla oli välilasku Frankfurtissa. Aikaa oli reilu 4 ja puol tuntia ja tylsähän siinä oli. Pyörittyäni jonkun aikaa Tax free myymälässä, löysin aivan ihanan Diorin meikkikotelon, jossa on kaikki mitä matkustava ihminen tarvitsee, 6 luomiväriä, 4 huulikiiltoa, ripsari, puuteri jne.
Pakkohan se oli ostaa kun luomivärien väritkin osuivat niin nappiin :)
Takaspäin tullessa oli sama tilanne, nelisen tuntia Frankfurtissa ja lisää oleskelua Tax freessa meikkihyllyen välissä :) koska rakastuin täysin yhteen diorin huulikiiltoon joka oli juuri siinä Diorin boxissa, olisin halunut ostaa samanlaisen isompana, oikeana huulikiiltona. Myyjän kanssa sitten etsittiin minulle samanlaista mutta sitä ei valitettavasti löytynyt. Pitkän testailun jälkeen päädyin Lancomen tähän huulikiiltoon:
 
Molemmat ostokset ovat kovassa käytössä ja hyvin tyytyväinen olen kyllä. Diorin ripsaria oon käyttäny muutenkin jo muutaman vuoden, kulmakynä on Lancomen, samoin musta rajauskynä, suurin osa huulikiilloista Diorin tai Chanelin, joten merkiltään ne olivat jo vanhoja tuttuja. 
Käytin nuorempana ns tavallisia merkkekjä, joita saa marketeista ja kaupoista ja toki, on niissäkin paljon hyviä tuotteita, varsinkin nykyään, kun kaikkea kehitetään koko ajan. Mutta kokeiltuani Chanelin ja Diorin meikkejä, olen yksinkertaisesti jäänyt niihin koukkuun ja halpa harrastus se ei ole. Poikaystäväni tietääkin jo,että jos kerron ostaneeni huulikiillon, sen hinta on 20e ylöspäin, jos mainitsen ostaneeni Diorin luomiväripaletin, rahaa on menny noin 50e. Yritän toki seurata esim Sokoksen tarjouksia ja kauneuspäiviä, jolloin voi s-etukortilla säästää ees pikkasen!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti