lauantai 11. helmikuuta 2012

Tylsän tylsä lauantai. (aamu nyt ainakin)

Nyt on kauhee viikonlopputuska päällä!
Eletään siis jo lauantaita ja mulla on niin tylsää kuin vain ihmisellä voipi olla. Johtuukohan siitä, että olen tiistaista lähtien lukenut (ihan oikeasti) joka päivä tenttiin, ja nyt kun olisi viikonloppu, on suuret odotukset jollekin kivalle, mutta sit onkin hukassa mikä se kiva on!?
En minä baariin kaipaa, enkä muutenkaan yöhön, mutta jotain muuta. Kaupunkiin meillä on 26 km matka, ja kaikki maksaa, tää säästöpihikuukaus rajoittaa sinänsä, kun ei voi mennä keilaamaan tai muutakaan.
Ihan alkaa masentaa istua kököttää kotona.
No mutta, olihan viikolla kivaakin, tiistaina tuli nähtyä peräti kolmea ystävää, kaikkia erikseen, joten kyläilypäivä. Satuin myös kulkemaan Biancon ohi ja järkytykseni oli suuri, kun huomasin eräät saappaat joita oon kuolannu jo pitkään, alennuksessa. Säästökuukaus ja nahkasaappaat ei vissiin sovi yhteen, mutta ostin ne silti ja tarkoituksena oli piilottaa ne mieheltäni auton takakonttiin, suunnitelma meni kuitenkin pieleen, kun hän sattui just samana hetkenä katsomaan ikkunasta ulos, ja kiinnihän siinä jäin.
Saappaat ovat siis tummanruskeat, hieman kiiltävät, matalakorkoiset, nahkaa sisältä ja ulkoa. Ovh näillä oli 209 euroa ja harkitsin näitten ostamista jo sillon kun ne oli uutuutena myynnissä. Onneks maltoin odottaa (toisin sanoen unohtaa) ja sain nämä nyt 75 eurolla. Ne on niin klassiset ja kauniit, että varmasti hyvän huolenpidon jälkeen, ovat pitkäaikainen sijoitus!

Onnistuin viikolla myös patistamaan itseni salille ja vielä useana päivänä! Tänäänkin olisi tarkoitus käydä tekemässä kova treeni.
Vaikka tykkäänkin urheilla, on lajit hyvin vähissä. Uinti, hiihtäminen, lenkkeily ovat "ei, kiitos" listalla. Lenkkeily, tai oikeastaan reipas kävely on ainut johon oon vielä vastoin tahtoani taipunut ja mieheni seuraksi mennyt. Harrastin lukioaikoina potkunyrkkeilyä ja se ois edelleen mun ideaalivaihtoehto urheilulle. Harmi vaan kun ei täälläpäin ole mahdollisuutta harrastaa lajia :(
Onneks salilla on nyrkkeilysäkki, jossa voi vanhoja juttuja muistella ja itsekseen treenailla!

Nyt ois sitten vuorossa sitä tenttiin lukemista, mukavaa lauantaita kaikille ja vinkkejä tylsyyden karkoittamiseksi saa mielellään laittaa!

3 kommenttia:

  1. Siis vaikka kengillä oli noin iso alennus, ei ne silti mun mielestä oikein sovi säästökuukauden kanssa yhteen. Aika monet säästöruuat saa tehdä, ennen kuin kenkärahat on kasassa.... Jos itse pitäisin säästökuukautta, niin karsisin pois ensiksi juuri näitä ei-niin-pakollisia ostoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan olet oikeassa, tavallaan. Tarkoitus oli karsia toki kaikki ylimääräiset menot ja kulut. Ja hyvin oon onnistunutkin, ei kahveja yliopistolla, ei ylimääräisiä ajoja kaupunkiin, ei herkkuja ei siidereitä, (ystävänpäivän punkku oli viinikellarissa, ostin niitä muutaman kesällä jemmaan), ei vaateostoksia tms. Ja se on mulle jonsaavutus sinänsä, sillä hihaani tarttuun melkein aina jotain. Sitten tuli nämä kengät. Haaveilin niistä jo kauan sitten ja melkein ostin. Nyt niitä oli mun koossa yhdet ainoat. En voinut varata niitä ja oisko siinäkään järkeä, että ryntäisin heti maaliskuun ekana päivänä lunastamaan ne, koska ostopäätös oli tehty jo kauan sitten? ;) tällä ainakin perustelen asian itselleni. Ja miehelleni, joka on kyllä täysin sun kanssa samaa mieltä tästä...

      Poista
    2. Selityksiä ei hyväksytä! :D Mutta on se kyllä silti hyvä saavutus, jos olet muualta onnistunut karsimaan jo noinkin paljon.

      Poista