tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pikkuveljen lapsenvahdiksi loppuviikon ajaksi!

Tänään olen menossa pikkuveljeni lapsenvahdiksi loppuviikon ajaksi :)
Kotona on tunnetusti AINA hyvät ruoat, viime reissun kuvia:



Eli naudan sisäfilettä mediumina, kermakastike, lohkoperunoita,parsakaalia, kesäkurpitsaa ja punaviiniä.

Mietin jossain vaiheessa, et miks ihmeessä kirjoittelen aina niin paljon ruoasta ja suurin osa kuvistani on ruokakuvia. No, mehän syömme joka päivä ja pyrimme myös syömään aina hyvin ja monipuolisesti, joten onhan se selvää, että juuri tälläisiä postauksia kertyy enemmän kuin muita. Vai olisiko hauskaa katsoa päivästä toiseen kuvia, jossa istun tietokoneella ja kirjoittelen referaattia tai esseetä, tai luen tenttiin?

Koska sitä se mun elämä tällä hetkellä on. viimeinen rutistus, jotta sain tämän vaiheen elämästäni vietyä loppuun, viimeinen rutistus, jotta koulu olisi käyty ja "oikea elämä" saisi alkaa. Sellainen, jossa suhteen molemmat osapuolet ovat töissäkäyviä, voi sitä elämää! 

Kotona on kiva käydä myös sen takia, että kaipaan 13-vuotiasta pikkuveljeäni todella paljon. Hän on minun rakas muruseni ja olemme läheisiä, ikäerosta huolimatta. Muutin pois kotoa, kun pikkuveli meni ensimmäiselle luokalle. Siitä huolimatta, ollaan vietetty paljon aikaa yhdessä. Käytössämme on niin facebook kuin iMessage, molemmilla on iPad2:set ja minulla vielä iPhone 4S, joten yhteydenpito on ilmaista, nopeaa ja tehokasta. Ja nyt saadaan olla monta päivää yhdessä!! :))

Viime vierailulla puuhasimme myös ulkona, nimittäin LUMISODAN merkeissä, tässä minun ja mieheni LINNA:

Pikkuveljen ja hänen kavereidensa linna oli huomattavasti surkeempi ja pienempi, mutta niitä oli yhteensä kolme ja meitä vaan kaksi, joten häviöhän siinä väistämättä tuli :)

Saa nähdänkö mitä huomenna keksitään, Monopoli-ilta voisi olla bueno :)
Hauskaa meillä tulee joka tapauksessa olemaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti