maanantai 9. huhtikuuta 2012

Leffassa.

Kun tässä eilen surkuttelin elämääni ja kadonneita postausideoita, mietin asiaa hetken ja tajusin. Minusta itsestähäni se kaikki on kiinni!

Olen huomannut, että kun elämässäni tapahtuu kaikenlaista ja on menoja, mielenkiintoisia juttuja, kivoja ostoksia, kirpparilöytöjä, konsertteja jne...jätän aiheista kiiressäni kirjoittamatta. Sitten kun aikaa on kulunut, asiat ei olekaan enää ajankohtaisia ja itseä harmittaa kun niistä olisi voinut kirjoittaa.

Toisekseen, minä itse rakennan omat päiväohjelmani. Ja jos en kerran osaa muuta kun istua kotona, juoda kahvia, tuijottaa ikkunasta ja kirjoittaa esseetä kolme päivää putkeen, niin vikahan on minussa, ei blogissa!

Juuri tästä syystä, hommasin avomieheni auton eilen kesken hänen työpäivän itselleni. Puin kivat keväiset vaatteet päälle (joista en tietenkään ottanut valokuvaa), meikkasin itseni nätiksi ja ajelin rauhassa kaupunkiin. Kävimme ystäväni M. kanssa leffassa! Ja mitähän me katottiin, kun räkätettiin ja naurettiin jo ensimmäisen viiden minuutin aikana? :D

Leffa oli todella hyvä, varsinkin kun on nähnyt kaikki edeltävätkin osat. Nauraa sai paljon ja henkilöhahmot tuttuja, niistä välitti ja tulihan liikkuttuneisuuden kyynelkin pari kertaa.

Todella onnistunut leffailta ystävän kanssa, ei voi muuta sanoa! Kiva oli sitten myös ajella kotiin ja palata rakkaan kainaloon <3

Mukavaa maanantaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti