sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Hukassa.

Muistan kun kirjoitin ensimmäistä blogipostaustani. En oikein tiennyt mitä ja miten (enkä tiedä vieläkään), mutta muistan, että olin päättänyt pysytellä nimettömänä ja tunnistettamattona, koska halusin kirjoittaa kaikista mahdollisista asioista, parisuhteesta, sen alamäestä, ylämäestä, omista lapsihaaveista, suhteista muihin ihmisiin jne jne, mutta hyvin pian paljastin kasvoni, asuinpaikkani ja kas, painoin jo "jaa facebookissa" nappia.

Sitten kaikki muuttuikin, pinnalliseksi, ruokien esittelyksi, tavaroiden esittelyksi. Mietin tarkkaan mitä kirjoitan, miten, etten vaan paljasta liikaa henkilökohtaisia asioitani, koska enhän halua nyt ihan kaikkea edellisiä luettelemania asioita nimelläni jakaa.

Nyt olenkin hieman hukassa blogini kanssa. Elämäni täällä maalla ei ole kovinkaan mielenkiintoista. Päiväni koostuvat koulujuttujen tekemisistä, ruoan laitoista, kodin hoitamisesta. En omista enää autoakaan, joten en kaupungissakaan käy kovin usein, tapaan ystäviäni kasvotusten noin kerran viikossa ja kaikki samana päivänä, koska linja-autolla kulkeminen maksaa ja opiskelijana, no, kyllähän kaikki sen tietää, ettei tulot ole kovinkaan suuria.

Sillon kun tein enemmän promokeikkoja, oli mistä kirjoittaa, mutta nekin on pinnallisia juttuja. Nyt mietin, että mistä ihmeestä kirjoitan? Arvostelenko leffoja, mitä olen katsonut? Kirjoja, joita olen lukenut?

Hukassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti