keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Tallinna postaus!

Hieman kesti taas, ennenkuin sain kuvat koneelle ja aikaa kirjoittamiseen :) Mutta puolustukseni voin sanoa, että kone oli pari viikkoa pois pelistä 18 örkin takia, huoltopakossa siis, ja olen tässä saanut kirjoitettua kandidaatintutkielmani, joka tosin ensin hyväksyttiin esiteltäväksi ja tarkemman tarkastelun jälkeen ei- Eli työstän ja korjailen sitä vielä tämän viikon, tiistaina katsotaan uudestaan..jess.. :S
Mutta, palataan ajassa taaksepäin! Ainejärjestön kevätmatka Helsingin kautta Tallinnaan!
Alku meni hyvin, näin pitkästä aikaa ihanaa ystävääni V:tä, Helsingissä kierettiin Aleksanteri insituutti, Eu komission Soumen osasti (?) ja muita näitä "alaan" liittyviä virastoja. Matka Tallinnaan sujui leppoisasti, suuntasin siitä suoraan hotellille nukkumaan, aamulla ennen kasia jo aamupalalla ja klo 9 kampaajalla. Kun on käynyt 16 vuotta saman ihmisen luona, niin on se luksusta kun taas kerran Anjan käsittelyyn pääsee :) Päivä meni muutenkin mukavasti Mariannen kanssa, KGB museossa käydessä, syömässä, juoruilemassa, ja iltaa hotellihuoneessa viettäessä. Illasta mentiin tottakai bilettämään Club Priveen Ice Kriim partyhin :) Hauskaa oli ja varmaan pilkkuun asti oltiinkin! Taksilla hotellille ja aamusta vielä yhdessäoloa <3 Marianne on ollu paras ystäväni 1. luokasta lähtien,.
Menossa Priveen :)

Eli kaikki meni loistavasti KUNNES pääsin laivalle ja heittäydyin pitkäkseni. Maailma alkoi pyörimään silmissäni  ja olo alkoi olemaan todella tuskainen.. ajattelin, et pahempi krapula tai jotain.. mutta kun laiva oli ollut vesillä jo kaksi tuntia ja olin käynyt sinä aikana 6 kertaa halaamassa wcpönttöä. ymmärsin, ettei se mikään krapula ole. Samaa 20 min välein huonoa olo kesti koko laivamatkan, edessä oli vielä 8 tunnin bussimatka ja meinasin jo terminaalissa pyörtyäkin, minua eu haluttu edes ottaa bussiin mukaan, olin niin huonona :( mutta jäämisvaihtoehtoa ei ollu ja kiitos ihanien iskralaisten, jotka minua auttoivat, selvisin bussiin, ja kotiin asti. Matka oli sooo loong..ja onneksi vessa sooo close. Tautia kesti vielä melkein koko seuraavan viikon, laihduin 6 kiloa mikä on viikossa ihan liian paljon.. (nyt on jo sekin "ongelma" korjattu ) Elävien kirjoihin kuitenkin lopulta pääsin :)) ruokamyrkytys, not fine!

1 kommentti: