lauantai 30. huhtikuuta 2011

Vappua!

On lauantaiaamu ja kello on 7.30. Nousin tänään jo klo 6 ja aamu onkin mennyt kahvia ja kevätaurinkoa nautiskellessa. Tiukka opiskelupäiväni sisältää koulutehtävien tekoa 8-13, kodin askareita 13-14.30 ja mahdolliset päikkärit 15-16, SITTEN voi laittaa vappumeikit, irtoripset ja suunnata kaupunkiin.. ei, ei bilettämään vaan töihin!! Edessä 18 eteenpäin Golden cap Sparklyn ja Coronan promo Kerubissa vappujuhlijoiden seassa <3 ah nam.
Mulla olikin jo alkuviikosta pieni paniikki vapun suhteen, mitä teen? Ihana ystäväni jonka kanssa olisin halunut viettää juhlaa on vaihdossa, miesystävä koko viikonlopun päivät töissä, mulla painaa koulu pahasti niskaan, juhlimiseen ei henkisesti ole varaa, joten työilta oliki erittäin tervetullut :)

Pääsiäisestä selvittiin muuten kunnialla! Grillikausi ja beach volley kausi tuli avattua sinä viikonloppuna. Oli mukavia hetkiä lautapelien lomassa, herkkuja syödessä ja viiniä maistelessa.
Eilen oli 2 tenttiä.Toinen menee tod näk läpi, mut toinen ei, huh mitä kysymksiä ne keksii! Onnek oli eka yritys ni voi tenttiä vielä pari kertaa uudestaan :D tälä kertaa jos aloittais lukemisen AJOISSA. kerrankin.

Viikkoon on mahtunut niin pientä shoppailua kuin kahvittelua ystävien kanssa, edellemainitut tentit ja "hauskat" hetket Monopolya pelatessa, häviän nimittäin joka kerta! Eli ei minusta ainakaan sijoittajaa tuu isona. Enkä ees halua kasvaa isoksi!

Mulla on nimittäin ihan kauhee ikäkriisi menossa. Täytän kuukauden päästä vuosia enkä todellakaan halua olla niin vanha! Minne nämä vuodet katosivat? Tulikin mieleen, et kameran akku täytyy laittaa heti lataukseen, illasta kuvia keikalta ja lähtiessä tottakai! Onhan tää aikaa puuduttavaa teksitä kun ei ainuttakaan kuvaa ole lisättävänä :( ei ainakaan julkaisukelpoista :D

Hauskaa vappua siis lukijoille ja muistakaa pitää järki mukana! Joensuulaiset tulkaa Kerubiin juomaan coronaa ja kuoharia ;)

Lopuksi vielä vappua parin vuoden takaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti