maanantai 4. lokakuuta 2010

proteiinia, salia ja suklaata.

Mä en tajua, miten päivä voi mennä näin nopeasti!!! Hirvee paniikki iski kun tajusin äsken miten paljon koulutehtäviä tälle päivälle vielä olisikaan...mielipidekijoitus, tiivistelmä, käännös. HUH. ja lisäksi on salipäivä, eli klo 19-20.30 menee salilla eikä sen jälkeen enää todellakaan huvita tehä mitään.

Lupasin laittaa miesytävälleni "jotain hyvää ja kevyttä" ruokaa tänään, mahdollisimman proteiinipitoista safkaa. Noh, menussa on sitten mureaa broilerin rintafilettä, 3 kananmunanvalkuisesta sekä yhdestä keltuaisesta tehty 100g pinaattimunakas (korvaa siis pastan/perunan/riisin), 100g raejuustoa, 100g porkkanaraastetta, 100g perus tomaatti-kurkku-paprika-jäävuorisalaattia. Toivottavasti kelpaa :)

Itelläni on nyt hirbeä suklaamorkkis päällä. Tein eilen suklaafondueta, ja tänään vielä söin ne suklaajämät mitkä siitä jäi, eli lyveyllinen suklaata 24 tunnin aikan. HEIKKO. Onneks on tosiaan salipäivä, eilenkin tuli liikuttua, 1,5 tuntia reipasta kävelyä, 2 tuntia lentopalloa, et ihan herkutteluks ei oo menny, vaikkakin perjantaina käytiin ravintolassa syömässä, ja lauantaina tehtiin sushia. Niistä kuvia sitten myöhemmin, puhelimen usb piuha on lähtenyt omille teille, täytyy ensin löytää siis se.

Mutta nyt raastaamaan porkkanaa ja leikkaamaan salaattia, ruoan jälkeen mielipidekirjoitus, ideoita? En keksi ythään mistä voisin kirjoittaa...ja sit salille. hiphei, ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti