torstai 21. lokakuuta 2010

Joudun lähtemään tänään pariksi yöksi pois kotoa :( viikonloppuna on näytöksiä ja liikkuminen helpottuu kun on hieman lähempänä keskustaa:) mutta ei se kivaa ole. rakas jää kotiin ja nähdään vasta lauantai-iltana  näytöksen jälkeen. Sil on "poikien ilta" sillon, how nice is that. saa nähä, onko se autolla niin kun sanoi olevansa. Mutta, tänään on pakko olla illasta keskustassa sillä iki-ihana viki tulee käymään!! viki asuu Turussa ja on tulossa johki asiantuntija messuille tänne, ollaan nähty viimeksi kesällä 2009 kun asuin kesän Helsingissä. Sinnekin kaipaan aina välillä hyvinkin paljon.
Eli vikin kanssa parille tänään, huomenna vaatesovituksiin ja näytösharkkoihin ja la&su menee täysin näytös ja messuhuumassa. Ruljanssi alkaa heti aamusta kun on meikit ja tukat laitettava kondikseen.
Koulutehtäviä olisi kans paljon, niin paljon, et voisin muillekin jakaa..ens viikko on muutenkin pitkä ja raskas, paljon koulua ja vielä ne Escadan ja julkkisten tuoksujen promot to-la.. ja miehellä alkaa loma sillon pe ja se uhkas lähtee lämpimään! siis ilman mua?? toivottavasti ei. mut kyll se saa luvan lähtee yksin sinne egyptiin tai israeliin tai minne nyt haluaa. mun on säästettävä kaikki rahat nyt. ei turhia ostoksia, ei mitään! :D
                                                    Kultahietikolta kesäkuulta 2010.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti