sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Kuvauksia & salia

Eilen oli ihana kuvauspäivä! Kuvattiin sekä ulkona että sisällä ja muutamista kuvista JOPA minä itse tykkään. :) Päätin, että ok, vaikka minut tunnistaakin näistä kuvista niin antaa tulla vain, kai sitä voi ihan omana itsenä loppuun asti esiintyä. Ehkä tälläinen henkilöistyminen tuo vaikka lukijoitakin tälle blogille, sehän koko homman pointti on. Eli tässä tulee sitten muutama ulkona otettu kuva ja yksi sisätiloissa. Kuvat on RAAKILEITA eli niitä ei ole millään tavalla käsitelty, tästä johtuen myös kauniit ihovirheet ja näpyt on hyvin katseltavissa. En tiedä vielä mitkä kuvat pääsevät käsittelyyn lopulta, mutta tässä siis ensimakua. Toivottavasti tulee lopulta oikeasti hyviä kuvia.
Tästä päivästä piti tulla opiskelu/kotipäivä. Kotipäivä osalta se on toteutunut ihan hyvin, mutta opiskelumotivaatio on hieman hukassa. Onhan tässä vielä iltaa aikaa. Jääkaapin jynssäsin puhtaaksi ja kaupassa kävin, good girl!
Mä oon vähän huono asettelemaan nää kuvat oikein ja juuri sinne minne haluan, mutta opin pikkuhiljaa kyllä. Ainiin, eilisestä piti sanoa, että HUHUH. oli siis salipäivä eikä mul ollu oikein intoa yhtään mihinkään, poljettuani kuntopyörää kymmenisen minuuttia ja hakattuani nyrkkeilysäkkiä jonkun aikaa tuli ihan ihme energiapistos ja treeni alkoi sujumaan niin hyvin, et vedin täysillä loppuun asti, kyseessä oli siis 

RINTA:
                                       3x15 Penkkipunnerrus
                                                   2x15 Vipunosto sellinmakuulla 
   HARTIAT:
                                      3x15 Vipunosto sivulle
                                                 2x10 Hartian takaosat laitteella
                                          OJENTAJAT:                                     
                               3x15 Ojentajadippi
                          2x15 kick-back

Ja tottakai ensin kunnon alkulämmittely kuntopyörä+nyrkkeilysäkki sekä vatsat, selät ja punnerrukset sekä treenin lopussa vatsat, selät, venytykset.



Tänään onkin tuntunut yläselässä varsinkin, että eilen on treeni kunnolla tehty :) Hyvä mieli tulee aina sellaisesta! Nytt ruoanlaittoon! Cheers!*
<3 Chardonnay

1 kommentti:

  1. Niin! Jos joku ihmettelee, miks niin vähän eri toistoja niin johtunee siitä, että teen treenit 4 osassa, ma-ke-to-la ja jokaisella päivällä on oma alueensa :)

    VastaaPoista