maanantai 23. heinäkuuta 2012

Buzzador: Viaplay

Sähköpostiini tuli muutama viikko sitten kutsu Buzzadorin kampanjaan. Tällä kertaa kampanja oli erilainen, ei konkreettista tuotetta, jota testataan, vaan Viaplay iPad sovellus.
Viime viikolla tulikin vahvistus: pääsin mukaan kampanjaan!!
LEFFOJA ja SARJOJA ilmaiseksi? HELL YEAH.

iPad ja iPhone minulta löytyy ja vielä yllätyksekseni sovellusta voi käyttää esim LG:n blue-ray soittimen kautta. Sitä täytyy kokeilla.

Nyt katselen ensimmäistä sarjaani: OC:tä. Täältä löytyy myös mm. Gilmoren tytöt, Gossip Girl, Greyn anatomia, Muodon vuoksi, Tunteet pelissä, Valehtelevat viettelijät, Puumanainen, Vampire Diaries. Wait? Oliko se siinä? Alkuhämmennys, tässä on tosiaan tällä hetkellä vain 20 eri sarjaa. Hyviä tosin suurin osa, mutta..noo..en tuomitse vielä.
Siirrynpäs nyt leffatarjontaan. Nyt päästiin asiaan. Pelkästään A:lla alkavia leffoja on 57. Ja K kirjaimella alkavia 70! Eli leffoja todellakin on.Paljon.

Ja mikä toi Buzzador-juttu siis oikein on? Suora kopio buzzador.com sivulta:

Suosittelu on markkinoinnin tärkein menestystekijä
Buzzador on Pohjoismaiden johtava yritys Word of Mouth-markkinoinnin ja sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin parissa.
250 000 jäsentämme (Buzzadoria) ovat luonteiltaan uteliaita ja he haluavat kokeilla uusia tuotteita ja palveluita. Buzzadorit levittävät rehellisiä mielipiteitään ystävilleen ja tuttavilleen – Sekä internetissä että kasvotusten.
Vuodesta 2005 olemme auttaneet useiden alojen johtavia yrityksiä Pohjoismaissa. Asiakkaitamme ovat mm. Procter & Gamble, Nestlé, Johnson & Johnson ja Unilever.

Olen ollut kerran aikasemmin kampanjasssa mukana ja kerroin siitä silloin täälläkin. Se oli Doven hiustehoaine. Silloin jaoin pikkupurkkeja ystävilleni ja tutuille ja kyselin mielipidettä heiltä suoraan. Koska nyt kampanja on erilainen, kirjoitan jatkossa vielä monia postauksia tästä sovelluksesta.

Ja mikä se Viaplay sitten on?
Siitä voit alustavasti lukea http://viaplay.fi/ sivuilta. Kerron tästä myös omin sanoin, kunhan ensin tutustun sovellukseen rauhassa ja ajan kanssa! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti