maanantai 21. helmikuuta 2011

Guess

Tästä päivästä lähtien bloggailen enemmän kuin koskaan ennen! Ja sehän ei kauhean vaikeata ole kun huomaa miten "usein" kuulumisia päivittelen.
Viime viikko on saanut itsensä pakettiin ja onneksi näin, sillä pitkä ja monimutkainen se olikin! Samoin sitä edeltävä viikko. Koulua ja töitä, koulutusta Jyväskylässä, salia normisti sen 3 kertaa viikossa, lisää koulua, akateemisen puheen pitämistä ja vaikka mitä. Perjantaina olin vielä pitkän illan töissä ja lauantaina kierettiin huonekalukauppoja, sohvaa etsien. Löytyi ja tilattu on, huhtikuussa meillä! Sunnuntai olikin hieman pidempi päivä kun lähdettiin aamusta Jyväskylään pienen pojan enkelin kastajaisiin, ihanan nimen Luka hän sai. Illasta takaisin Joensuuhun, 7 tuntia autossa/päivässä ei ole huippu juttu kylläkään.
Kerkesin myös hieman shoppailla viime viikolla, kaksi neuletta tarttui mukaani. Myöskin rakennekynnet ilmestyivät kuin itsestään kynsiini. Viikon odotetuin tilaus oli kuitenkin Guessin koru, joka tulee huomenna! En malttais odottaa ja minun harmikseni posti tulee tänne jumalanselän taakse vasta klo 11 aikaan päivällä, kun itse olen palaverissa :( Mutta enköhän malta odottaa kiltisti iltaan. Guessin perheeni saakin sit lisäystä, edellinen kaunokainen on tämä kello
Sain sen rakkaaltani joululahjaksi.
Guessin korun ostin itselleni palkkioksi ahkerasta koulun ja töissäkäymisestä. Aikaa on rajallisesti ja silti löydän aikaa niin koululle kuin työlle, ja myöskin urehilulle, itseeni sekä läheisilleni. Se on jo saavutus :)
Aloitin uuden säästökuoren, johon laitan aina tilanteen mukaan erisuuruisia seteleitä, kolikkopullo on erikseen :) , kiva olisi päästä taas lämpimään, mutta raha kun ei puussa kasva. Opiskelijabudjetti on tiukka :) Mutta säästövinkkejä on monia eikä uusia juttuja tarvii joka viikko ostaa. Monen bloggaajan blogi keksittyy täällä pelkkiin tavaroihin joita on hankittu, joten joku muu hoitaa tän minun puolesta. Itse yritän jatkossa kirjoitella enemmän arkipäiväisistä asioista sekä niistä pienistä hankinnoista, joita silloin tällöin teen. Vaatepuolta voin toki esitellä, sillä kaappini on vaatteita täynnä, mutta tyylini on loppujen lopuksi aika tylsä. Käytän perusvarmoja valintoja, jotka istuu hyvin ja näyttää hyvältä. Kuvapostaus seuraavalla kerralla, nyt kuului auton ääni eli rakastus tuli töistä ja jatketaan tästä salille, moips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti